• Stoc epuizat
Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
search
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson

Omogenizator 70L, 230V, fara incalzire, Lyson

5.990,00 lei
Include TVA

Acest echipament este conceput pentru a efectua procesul de cremare a mierii.

Cantitate
Stoc epuizat

Dispozitiv de smântânire a mierii 70 L (230V) ) cu controler automat


Aceste dispozitive sunt concepute pentru a desfășura procesul de smântânire a mierii.
Designul adecvat al elicei de amestecare din oțel inoxidabil rezistent la acizi permite smântânirea precisă a mierii.

Procesul de smântânire ar trebui să aibă loc în cicluri repetate „funcționare – oprire”

  • funcționarea mixerului 5 min - 15 min
  • mixer oprit 45-480 min
  • timp total de smântânire 1-99h


Mierea smântânită corect are o consistență asemănătoare cu untul.

Este posibil să se realizeze dispozitive conform comenzilor individuale.


Crema de miere - cum se face?


Mierea proaspătă este groasă și transparentă. După ceva timp, se cristalizează în mod natural. Temperatura adecvată de cristalizare este de 16-18oC. La temperaturi mai ridicate, procesul de cristalizare are loc mai lent, iar cristalele devin mai mari.

Încălzirea mierii la 40oC și menținerea ei timp de câteva zile face ca mierea să treacă de la starea cristalizată (crusta) la starea lichidă. (patoka).< br />Dispozitivul de smântânire dispune de un agitator mecanic special care permite procesul de recristalizare, după care mierea va obține o consistență ideală „tartinabilă”, asemănătoare cu cremele de ciocolată pentru copii. Acest proces presupune aerarea ciclică și amestecarea intensivă a mierii timp de câteva zile până când se obține consistența corespunzătoare. Aerarea are loc în timpul amestecării.

Amestecarea se efectuează de mai multe ori pe zi timp de aproximativ 10-15 minute.

De exemplu, puteți adăuga miere cristalizată în oală la început. „Smântânirea”are scopul de a crea multe nuclee mici de cristalizare și de a preveni creșterea cristalelor de miere existente. Aceasta este „„măcinarea mecanică”” a cristalelor de miere. Când este păstrată la o temperatură constantă, această miere își păstrează această consistență timp de multe luni.

W20088A_Z

Referinte specifice

cod EAN13
5903661515836
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.