Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson
search
  • Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson
  • Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson

Omogenizator 50 l, 230V, fara incalzire, Lyson

5.850,00 lei
Include TVA

Acest echipament este conceput pentru a efectua procesul de cremare a mierii.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Dispozitiv de smântânire a mierii 50 L (230V) ) cu controler automat


Aceste dispozitive sunt concepute pentru a desfășura procesul de smântânire a mierii.
Designul adecvat al elicei de amestecare din oțel inoxidabil rezistent la acizi permite smântânirea precisă a mierii.

Procesul de smântânire ar trebui să aibă loc în cicluri repetate „funcționare – oprire”

  • funcționarea mixerului 5 min - 15 min
  • mixer oprit 45-480 min
  • timp total de smântânire 1-99h


Mierea smântânită corect are o consistență asemănătoare cu untul.

Este posibil să se realizeze dispozitive conform comenzilor individuale.


Smântânirea mierii - cum se face?


Mierea proaspătă este groasă și transparentă. După ceva timp, se cristalizează în mod natural. Temperatura adecvată de cristalizare este de 16-18oC. La temperaturi mai ridicate, procesul de cristalizare are loc mai lent, iar cristalele devin mai mari.


Încălzirea mierii la o temperatură de 40oC și menținerea ei timp de câteva zile face ca mierea să treacă dintr-o stare cristalizată (crustă) în stare lichidă (patoka).
Dispozitivul de smântânire are o formă specială. agitator mecanic care permite desfasurarea procesului de recristalizare, dupa care mierea va obtine o consistenta ideala 'tartinabila', asemanatoare cremelor de ciocolata pentru copii. Acest proces presupune aerarea ciclică și amestecarea intensivă a mierii timp de câteva zile până când se obține consistența corespunzătoare. Aerarea are loc în timpul amestecării.


Amestecarea se efectuează de câteva ori pe zi timp de aproximativ 10-15 minute.

De exemplu, puteți adăuga miere cristalizată în oală la început. „Smântânirea”are scopul de a crea multe nuclee mici de cristalizare și de a preveni creșterea cristalelor de miere existente. Aceasta este „„măcinarea mecanică”” a cristalelor de miere. Când este păstrată la o temperatură constantă, această miere își păstrează această consistență timp de multe luni.

W20088_Z
1 Obiect

Referinte specifice

cod EAN13
5903661506148
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.