Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC
search
  • Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC
  • Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC
  • Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC
  • Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC
  • Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC
  • Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC
  • Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC
  • Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încalzire - CLASSIC

Unitate de cremare a mierii 200 l / ~280 kg, 3x400V, controler C-01, palton de încălzire - CLASSIC

11.500,00 lei
Include TVA

Unitate de maturare a mierii 200 L (400V) cu manta de încălzire (pe decristalizator), cu controler automat

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Incinerarea mierii - ce este? proces?


Mierea proaspătă este groasă și transparentă. După ceva timp, se cristalizează în mod natural. Temperatura adecvată de cristalizare este de 16-18oC. La temperaturi mai ridicate, procesul de cristalizare are loc mai lent, iar cristalele devin mai mari.


Încălzirea mierii la o temperatură de 40oC și menținerea ei timp de câteva zile face ca mierea să treacă dintr-o stare cristalizată (crustă) în stare lichidă (patoka).
Dispozitivul de smântânire are o formă specială. agitator mecanic care permite desfasurarea procesului de recristalizare, dupa care mierea va obtine o consistenta ideala 'tartinabila', asemanatoare cremelor de ciocolata pentru copii. Acest proces presupune aerarea ciclică și amestecarea intensivă a mierii timp de câteva zile până când se obține consistența corespunzătoare. Aerarea are loc în timpul amestecării.


Amestecarea se efectuează de câteva ori pe zi timp de aproximativ 10-15 minute.

De exemplu, puteți adăuga miere cristalizată în oală la început. „Smântânirea”are scopul de a crea multe nuclee mici de cristalizare și de a preveni creșterea cristalelor de miere existente. Aceasta este „măcinarea mecanică” a cristalelor de miere. Când este păstrată la o temperatură constantă, această miere își păstrează această consistență timp de multe luni.

W20089
1 Obiect

Referinte specifice

cod EAN13
5903661515706
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.